Openingstijden

Marowijne 47, Dordrecht

Diensten

Team

Over ons

Wil je weer zelf de touwtjes in handen nemen door te kijken naar oorzaken i.p.v. de gevolgen aanpakken? Dan ben je bij SeeZen aan het juiste adres.

Openingstijden

Annuleringsvoorwaarden
Reserveringsbeleid

Beoordelingen

26 beoordelingen
 • Denise Versluis·

  Wat een mazzel had ik weer. Ik mocht gaan ipv mijn man. Op voorhand al doorgegeven aan Laura dat ik weer de kruidenstempels wilde hebben. De vorige keer bleef de heerlijke geur van de kruiden in mijn winterjas hangen, dus kon ik er nog langer van genieten. De eerste keer dat ik deze stempels deed dacht ik de oliemassage is lekkerder. Nu ik voor de 3e keer de stempels had besteld merkte ik toch dat het heerlijk is en dat de kruiden nog meer zijn werking deden als anders. Ik ben altijd blij dat het weer mijn tijd is om naar Laura te gaan. Dat is mijn me-time zoals ik dat benoem. Op naar februari en dan op een mooie dag, Valentijnsdag❣️

 • Yvonne Verhaar·

  19 november 2023.....een middag vol zelfreflectie en zelfliefde met Ruben en Laura. 12 mensen bij elkaar. Het voelde vertrouwd en veilig. Ik vond het mooi hoe confronterend het kon zijn en dan daarna een licht gevoel voelend in jezelf, alsof je wat weg gelegd had, wat je altijd vastgehouden heb. ik ben mezelf gebleven en durfde ook mijzelf te zijn, zonder een rem te voelen en dat kon die middag. Tot slot een mooie geleide meditatie en daarbij geleerd dat je, als je uit je gevoel schrijft, het schrijven nooit ophoudt, maar wanneer je schrijft vanuit je denken, dat het stopt. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen.

 • Talli·

  Het was van morgen weer overheerlijk. Ik voel me weer helemaal op geladen en rustig. Maar het ook weer zin om dingen aan te pakken. Was precies wat ik nodig had.
  Bedankt lieve laura

 • Sandra·

  Kom net weer bij Laura vandaan. Altijd weer lichter en geïnspireerd. Ik blijf het bijzonder vinden en het voelt elke x goed. 😘

 • Monique·

  Ook nu weer een fijne ervaring. Zonder iets te voelen weet Laura waar de pijnpunten liggen en het mag er ook zijn allemaal bij haar. Heerlijk moment voor mezelf wat af en toe zo hard nodig om de k voor de ut weg te halen van je gevoel!

 • Anja·

  Weer een heerlijke behandeling/massage van Laura gehad. Een lieve vrouw die weet wat ze doet.

Toon alle beoordelingen

Adres

Laat uw merk groeien met Setmore